ANA MENÜ

KURUMUMUZ HAKKINDA GENEL BİLGİLENDİRME

EĞİTİM-ÖĞRETİM VE ÖĞRENCİ DURUMU

Elektrik elektronik, yenilebilir enerji, makine, kimya, endüstriyel otomasyon, gıda ve teknik bölümlerinin bulunduğu kampusuna bu yıl 330 öğrencinin önümüzdeki yıl ise 900 öğrenci kontenjanının bulunduğu, 9 ve 10. sınıf öğrencilerinin dört yıl boyunca tek bir kuruş ödemeden özel okulda okuma imkânlarının olduğu öğrenildi.

Organize Sanayi Bölgesinde staj ve iş imkânının sunulduğu KOSB Özel Yıldız Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi’nde kayıtların hızla devam ettiği ve 330 kişilik kontenjandan sınırlı sayıda kontenjanın kaldığı kaydedilirken, bu yıl sınavsız ve puan sıralaması olmadan direk öğrencilerin kayıt yaptırabildiği önümüzdeki yıl ise puan sıralamasına göre öğrencilerin kayıt yaptırabileceği bildirildi. Yine öğrencilerin kazandıkları okullara kayıtlarını yaptırmış olsalar bile nakille Özel Yıldız Teknik Meslek Lisesi’ne geçebilecekleri öğrenildi.

Okula kayıt yaptırmak isteyen öğrenci ve velilerin 0507 1698595  -  (322) 515 00 88 nolu telefon numarasından bilgi alabilecekleri veya Güneri Mah. 8. Sokak No:8 Kozan/Adana adresindeki okulumuzdan bilgi alabilecekleri kaydedildi.

ATATURK

ÖZEL YILDIZ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ

WEB Sitemiz En Güncel Haliyle Yenileniyor. Bizi Sitemizden Takip Edebilirsiniz.

01.03.2017 09:09

MEB HABER

En Son Eklenen Dosyalar

ADRESİMİZ