ANA MENÜ

KURUMUMUZ HAKKINDA GENEL BİLGİLENDİRME

EĞİTİM-ÖĞRETİM VE ÖĞRENCİ DURUMU

Elektrik elektronik, yenilebilir enerji, makine, kimya, endüstriyel otomasyon, gıda ve teknik bölümlerinin bulunduğu kampusuna bu yıl 330 öğrencinin önümüzdeki yıl ise 900 öğrenci kontenjanının bulunduğu, 9 ve 10. sınıf öğrencilerinin dört yıl boyunca tek bir kuruş ödemeden özel okulda okuma imkânlarının olduğu öğrenildi.

Organize Sanayi Bölgesinde staj ve iş imkânının sunulduğu KOSB Özel Yıldız Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi’nde kayıtların hızla devam ettiği ve 330 kişilik kontenjandan sınırlı sayıda kontenjanın kaldığı kaydedilirken, bu yıl sınavsız ve puan sıralaması olmadan direk öğrencilerin kayıt yaptırabildiği önümüzdeki yıl ise puan sıralamasına göre öğrencilerin kayıt yaptırabileceği bildirildi. Yine öğrencilerin kazandıkları okullara kayıtlarını yaptırmış olsalar bile nakille Özel Yıldız Teknik Meslek Lisesi’ne geçebilecekleri öğrenildi.

Okula kayıt yaptırmak isteyen öğrenci ve velilerin 0542 764 20 29  -  (322) 515 00 88 nolu telefon numarasından bilgi alabilecekleri veya Güneri Mah. 8. Sokak No:8 Kozan/Adana adresindeki okulumuzdan bilgi alabilecekleri kaydedildi.

ATATURK

ÖĞRENCİ KAYITLARI

okulumuza kaydolacak 9.sınıf öğrencilerimiz kayıt dönemimiz başlamıştır. Okulumuzda Elektrik-Elektronik , Makine Teknolojileri, Gıda Teknolojileri ve Metal Teknolojileri bölümleri mevcuttur. kontenjanlarımız sınırlı sayıdadır.

14.07.2020 12:04

diploma

okulumuzdan mezun olan öğrencilerimiz Diploma, işyeri açma ve europass belgelerini alabilirler.

14.07.2020 11:53

MUZUN ÖĞRENCİLERİMİZE DUYRULUR.

okulumuzdan mezun olan öğrencilerimiz europass cv doldurarak Türkiye de ve Avrupa da kolayca iş bulma imkanına kavuşmaktadır. İşgücü piyasasında karşılaşılacak yeni zorlukların üstesinden gelebilmeleri için bireyleri destekleyecek bilgi, araç ve hizmetleri çevirim içi yollarla sunacak Europass gibi dijital araçlara giderek daha fazla gereksinim duyulmaktadır. Mezun olan öğrencilerimiz www.europass.eu internet sitesinden cv oluşturarak mezun olduğu bölüme uygun iş imkanına kavuşabilirler.

06.07.2020 14:35

SORUMLULUK SINAVI

okulumuz öğrencilerine duyurulur. 22-30 haziran tarihleri arasında okulumuzda sorumluluk sınavına kalan öğrenciler sınava girecektir. sorumluluk sınavına kalan öğrenci listesi sitemiz içerisindeki EN SON EKLENEN DOSYALAR kısmında mevcuttur. öğrencilerimize önemle duyurulur.

19.06.2020 14:52

Öğrenci kayıtları

2020/2021 eğitim öğretim dönemi kayıt dönemimiz başlamıştır. Okulumuza kayıt yaptırmak isteyen öğrencilerden ücret istenmemektedir. Okulumuz ücretsiz eğitim vermektedir. Öğrenci ücretlerinin tamamı devlet tarafından karşılanmaktadır. Elektrik Elektronik, makina, Gıda ve metal teknolojileri bölümleri mevcuttur. Kayıtlarımız sınırlı sayıdadır. Kayıt olmakta geç kalmayın

11.06.2020 08:06

Öğretmen ihtiyacı

Okulumuzda çalışacak REHBER ÖĞRETMEN ve ELEKTRİK ELEKTONİK TEKNOLOJİSİ öğretmenelere ihtiyaç vardır.

11.06.2020 08:01

ÖZEL YILDIZ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ

WEB Sitemiz En Güncel Haliyle Yenileniyor. Bizi Sitemizden Takip Edebilirsiniz.

01.03.2017 09:09

MEB HABER

En Son Eklenen Dosyalar

-SORUMLULUK SINAVI